Kit-ul de supraviețuire al proaspetelor mămici, pentru o locuință cât mai curată

Curățenia în locuințe poate părea o misiune și mai dificilă atunci în peisaj intervine un nou copil. De aceea, este necesar ca proaspătele mămici să aibă un „kit de supraviețuire” pentru a-și păstra casele curate.

Produs de curățare multifuncțional All-in-One

Pregătirea mâncării și curățarea după bebeluș sunt două procese ce pot fi dificile pentru orice mamă. Nu este nevoie să vă bazați pe mai multe produse pentru a curăța diversele suprafețe din casa dumneavoastră când tot ce aveți nevoie este unul singur pentru a face treaba. Optați pentru un detergent multifuncțional puternic pentru a vă ajuta să vă simplificați rutina de curățenie.

Dezinfectant antibacterian pentru mâini

Menținerea igienei poate fi mai dificilă atunci când sunteți în mișcare. În astfel de cazuri, este o idee bună să practicați obiceiuri bune de igienă, cum ar fi utilizarea unui dezinfectant pentru mâini pentru a distruge 99,9% din bacteriile și virusurile de pe mâini în momentul în care vă aflați în afara locuinței.

Odorizant de aer

Nicio casă curată nu este completă dacă nu miroase a casă curată. Încercați Dettol Neutra Air pentru a distruge 99,9% din bacterii și pentru a elimina bacteriile care provoacă mirosuri la sursă. Acest spray la îndemână este disponibil în două parfumuri proaspete pentru ca locuința dumneavoastră să miroasă minunat.

Șervețele dezinfectante

Esențiale pentru a menține casa nu doar ordonată, ci și curată din punct de vedere igienic, șervețelele de curățare multi-suprafețe biodegradabile antibacteriene Dettol sunt un element de bază al trusei de supraviețuire a proaspetei mămici. Acestea ucid 99,9% din virusuri și bacterii, ceea ce le face utile pentru toate bucătăriile, băile și camerele de joacă.
A fi pregătită să ajuți la menținerea curățeniei în casa noului tău bebeluș este la fel de simplu ca și cum ai avea această trusă de supraviețuire pentru proaspetele mămici pregătită și așteptând să fie pusă în aplicare. Alcătuiți-vă trusa astăzi, astfel încât să fiți gata să faceți față oricărei situații.

Utilizați în siguranță produsele biocide. Citiți întotdeauna eticheta și informațiile despre produs înainte de utilizare.

Modifică setările cookies